Αναβλήθηκε το περιφερειακό συμβούλιο – Δεν υπήρχε απαρτία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη (21/11), λόγω έλλειψης απαρτίας.

Παράταση χρόνου για την έναρξη ζήτησε η κα.Νικολάκου, καθώς όπως είπε λόγω τεχνικών προβλημάτων, δεν έχουν προλάβει κάποιοι σύμβουλοι, να φτάσουν στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο του Συμβουλίου κ.Στρατηγάκο, να μην αποδέχεται το αίτημα και να αναβάλλει την συνεδρίαση για την επόμενη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 17:00.

«Δεν δέχομαι την παρέμβαση σας, γιατί έχει παρέλθει ο προβλεπόμενος χρόνος», ανέφερε ο κ.Στρατηγάκος, ενώ σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που υπήρξαν από μέλη της αντιπολίτευσης, ανέφερε: «Υπήρξαν απαράδεκτα δημοσιεύματα από συναδέλφους. Τους επιστρέφω τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, που χρησιμοποίησαν.Είμαστε το μόνο ΠεΣυ που καταργήσαμε την γραφειοκρατία και λειτουργούμε ηλεκτρονικά. Για να διαβάσει κάποιος τα θέματα χρειαζόταν μόλις 5 λεπτά. Ολα όσα επικαλούνται λοιπόν κάποιοι είναι απλά προφάσεις”.

Με την σειρά της η κα.Νικολάκου ανέφερε: «Δεν δεχόμαστε την παρά φύσιν πολιτική συμφωνία κάποιων για τη δημιουργία προβλήματος στην ψήφιση ορισμένων θεμάτων. Εδω δεν είναι σπίτι κανενός. Πρέπει να είμαστε όλοι εδώ τη Δευτέρα, γιατί υπάρχουν θέματα που αν δεν περάσουν δημιουργούν τεράστιες δουλείες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στα καθήκοντα μας».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ.Στεφανόπουλος, ο οποίος σχολίασε την απουσία της αντιπολίτευσης, τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Εμείς τιμάμε τους πολίτες. Μου κάνει εντύπωση η απουσία των μελών της αντιπολίτευσης. Ξεφεύγουν για να μπορούν να έρχονται μετά και να λένε, πως η ΣΔΙΤ δεν προχωράει, αλλά η ευθύνη θα είναι όλη δική τους”.

Πηγή – www.drt915.gr