Αναγκαιότητα το κτηματολογικό γραφείο στην Κυπαρισσία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την ικανοποίησή του για την δικαίωση του αιτήματος που αφορά την ίδρυση Κτηματολογικού γραφείου στην Κυπαρισσία εξέφρασε σε σύντομες δηλώσεις του στην ραδιοφωνική εκπομπή Πρωινό Δρομολόγιο του Παλμός 90,5 ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου της πόλης μόλις πληροφορήθηκε την θετική έκβαση του αιτήματος.

Ο νέος Πρόεδρος κ. Θανάσης Πετρόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι υπήρξε συλλογική προσπάθεια που απέδωσε καρπούς για το δίκαιο αίτημα όλων των φορέων μετά την ομόφωνο ψήφισμα τόσο του επιστημονικού σωματείου, όσο και το ομόφωνο ψήφισμα που είχε ληφθεί από το Δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας.

Ο κ. Πετρόπουλος μίλησε για την αναγκαιότητα του Γραφείου εξυπηρετώντας τους πολίτες καθώς το κτηματολόγιο στην τεράστια γεωγραφική έκταση της περιοχής αποτελεί χρήσιμο εργαλείο, εξηγώντας ότι ο σύλλογος θα είναι κοντά σε πρωτοβουλίες που εξυπηρετούν το κοινό.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει εκτός από τον Δήμο Τριφυλίας, τόσο την διοίκηση του Δικηγορικού συλλόγου Καλαμάτας για την έμπρακτη συμπαράστασή του ευχαριστώντας το σύλλογο, όπως επίσης τον Εμπορικό σύλλογο που πρωτοστάτησε από τη Κυπαρισσία για την εκπλήρωση του δίκαιου αιτήματος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ