Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Θ. Βασιλόπουλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον, ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καλείται να ανταπεξέλθει σε νέους, πολύπλευρους  και ακόμη πιο δύσκολους ρόλους.

Στο Δήμο Καλαμάτας οι πολιτικές που χαράξαμε, όλα αυτά τα χρόνια, οι δράσεις που επιλέξαμε, οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήσαμε και πραγματοποιούμε,  ακολουθούν τις επιταγές ενός σύγχρονου και Ευρωπαϊκού Δήμου.

Οι πρακτικές και τα έργα που υλοποιήσαμε, υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου μας Παναγιώτη Νίκα αποτελούν, σήμερα, παράδειγμα καλής πρακτικής για άλλους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Υπηρετώντας όλα αυτά τα χρόνια το Δήμο Καλαμάτας, διαμορφώσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και αμοιβαίου σεβασμού.

Έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι, μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και τη συνένωση των υγειών δυνάμεων, μπορούμε να επιτύχουμε το μέγιστο και συνάμα το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Με αίσθημα ευθύνης, με πνεύμα συνεργασίας και ενότητας, με συνέπεια και σεβασμό στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και στους συναδέλφους μου, καταθέτω  σήμερα την απόφασή μου να συμμετέχω, στις προσεχείς ενδοπαραταξιακές διαδικασίες και να ηγηθώ του συνδυασμού μας στις επερχόμενες εκλογές.

Με το ίδιο σθένος, προσήλωση και εργατικότητα όπως μέχρι σήμερα θεωρώ ότι έπραξα,  θα συνεχίσω να υπηρετώ το Δήμο μας και αυτό αποτελεί ειλικρινή και ουσιαστική δέσμευση για εμένα.

Συνεχίζουμε δυναμικά!

Σχεδιάζουμε μαζί!

 

Αθανάσιος Π. Βασιλόπουλος