Αντιπαραθέσεις για το θέμα των υποκαταστημάτων τραπεζών στην Τριφυλία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση που ίσως ανοίξει νέο δρόμο αντιπαραθέσεων για το θέμα των υποκαταστημάτων τραπεζών που κλείνουν ή υπολειτουργούν όπως τα Φιλιατρά, έδωσε στη δημοσιότητα από τα Φιλιατρά ο κ. Βασίλης Παπαθεοδοσίου με αφορμή την ανακοίνωση του κ. Κουκούμη για το επίμαχο θέμα.

Απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο τονίζει ότι

“Αγαπητέ συνάδελφε Σαράντο Κουκούμη
Διάβασα με έκπληξη μια μακροσκελή δήλωσή σας, σχετικά με το θέμα της Εθνικής Τράπεζας στα Φιλιατρά.

Όμως ούτε τώρα δεν απαντήσατε στο ερώτημα που σας είχα θέσει στη συνεδρίασή του Δ,Σ, γιατί επιμένετε και τελικά ψηφίσατε, να πάνε τα χρηματικά αποθέματα του Δήμου σε τράπεζα που δεν έχει και σε άλλες πόλεις υποκαταστήματα παρα μόνο σε μια.

Σας είχα δε επισημάνει τον κίνδυνο να έχουμε απώλειες καταστημάτων κάτι που θα αποβεί σε βάρος των πολιτών, αφού με τους τόκους από τα χρήματα του Δήμου καλυπτόταν τα έξοδα του ενοικίου κ του προσωπικού.

Εσείς όμως ψηφίσατε..

Με εκτίμηση, Βασίλης Παπαθεοδοσίου”.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να υπάρξει απάντηση για το θέμα με βάση τα πρακτικά του οικείου Δ.Σ. Τριφυλίας από την πλευρά του κ. Κουκούμη, σχετικά με το θέμα. Πάντως προς το παρόν επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα των υποκαταστημάτων δεν υπάρχουν από την πλευρά όλων των παρατάξεων.

ΓΙΑΝ.ΜΠ.