Απάντηση Λεβεντάκη σε Κατσίβελα και Μπακούρο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κύριε Κατσίβελα.

Ήλπιζα, διακαώς, να μην ασχοληθώ και πάλι μαζί σας.

Δυστυχώς όμως, τα γεγονότα τρέχουν πιο γρήγορα απ’ όσο θα φανταζόταν κανείς και δεν αφήνουν, πλέον, κανένα περιθώριο να τα προσπεράσεις και να τα αποσιωπήσεις.

Για άλλη μια φορά λοιπόν, και έχοντας προσωπική, πλήρη και σαφή γνώση, καθώς και άποψη των όσων καταγγέλλω, καλούμαι να ενημερώσω (όπως κάνω καιρό τώρα, από εδώ) τους πολίτες αυτού του Δήμου και να τους πω μόνο αλήθειες.

Δεν ξέρω, ειλικρινά, από πού ν’ αρχίσω και πού να τελειώσω κύριε Κατσίβελα.

Την ώρα που, εσείς, επιλέγετε να φωτογραφίζεστε με “καμάρι”, στις κάθε λογής “πολιτιστικές εκδηλώσεις” (λέμε τώρα), που διοργανώνετε ανά το Δήμο (απασχολώντας συνεχώς τους υπαλλήλους, με το να στήνουν και να ξεστήνουν εξέδρες και πιέζοντάς τους, με “ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ”), εγώ δέχομαι συνεχείς καταγγελίες και διαμαρτυρίες πολιτών, για την επικρατούσα θλιβερή κατάσταση του Δήμου (κυρίως, σε ότι έχει να κάνει με τους όγκους των συσσωρευμένων σκουπιδιών και όχι μόνο) και όλα αυτά, εν μέσω τουριστικής περιόδου και στην καρδιά τού καλοκαιριού.

Την ώρα που, εσείς, φροντίζετε να ενημερώνετε (με φωτογραφικό υλικό), τους “φίλους” και “ακολούθους” σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τα ταξίδια αναψυχής σας, εγώ φροντίζω και “ενημερώνομαι” (από την τεχνική υπηρεσία αυτού του Δήμου) για τις κακοτεχνίες και τα πασαλείμματα κάποιου εκ των “έργων” σας (στο οποίο, με τόση υπερηφάνεια αναφερθήκατε, κατά τις προεκλογικές σας ομιλίες στα Φιλιατρά) και συγκεκριμένα του δρόμου, έξω από το Γυμνάσιο Φιλιατρών, ο οποίος (δρόμος) έκλεισε, χωρίς να έχει αποκατασταθεί κάτω από αυτόν καμία βλάβη, γιατί (τι πρωτοτυπία…;) δεν υπήρχαν υλικά.

Ενός δρόμου, που (αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά μου) θα πρέπει να ξηλωθεί και να κατασκευαστεί εκ νέου, με όσα αυτό συνεπάγεται για την ταλαιπωρία των κατοίκων τής Δ.Ε. Φιλιατρών, καθώς και για την οικονομική ζημία, που θα υποστεί ο Δήμος.

Και έρχομαι, κύριε Κατσίβελα, στο σημαντικότερο όλων, το οποίο με κάνει να θλίβομαι, να αγανακτώ και να εξοργίζομαι και να ζητήσω, άμεσα, την παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα.

Και αναφέρομαι στην κατάσταση που βρίσκεται η δεξαμενή νερού στην Κυπαρισσία, την οποία επισκέφθηκα και σοκαρίστηκα από το θέαμα που αντίκρισαν τα μάτια μου.

Οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και οι τουρίστες αυτής της πόλης, εν έτει 2019, υδρεύονται με νερό, στο οποίο κάνουν βόλτες ποντίκια και αρουραίοι (και για του λόγου το αληθές, το κάτωθι σχετικό φωτογραφικό υλικό).

Και απευθύνομαι τώρα, στον ιατρό κύριο Κατσίβελα, ο οποίος έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη (που αναφέρεται στην ηθική εξάσκηση της ιατρικής) τον οποίο, τολμώ να πω, πως δε σεβαστήκατε.

Τι έχετε να πείτε στους κατοίκους της Δ.Ε. Κυπαρισσίας κύριε Κατσίβελα, για τους κινδύνους που ελλοχεύουν, από την κατανάλωση αυτού του νερού;

Μπορείτε να τους διαβεβαιώσετε, σαν ιατρός, ότι καλώς κάνουν και πίνουν νερό, στο οποίο “κολυμπούν” τρωκτικά και όχι μόνο;

Το φώναζα προεκλογικά και το μόνο που κάνατε, ήταν να με κατηγορήσετε για λαϊκισμό και ότι θέλω να δημιουργήσω πανικό στους κατοίκους.

Υποσχέθηκα να λέω τις αλήθειες, όσο σκληρές και αν είναι, και αυτό θα εξακολουθώ να κάνω, έχοντας τη συνείδησή μου καθαρή.

Ακόμα κι αν αυτό έχει αντίκτυπο στην προσωπική μου εικόνα (γιατί, κάποιοι δε μπορούν να το χωνέψουν ακόμα ότι είμαι ο επόμενος Δήμαρχος Τριφυλίας και θα σπεύσουν και πάλι να με κατηγορήσουν για λαϊκισμό), δεν πρόκειται να κάνω πίσω, για κανέναν λόγο.

Όλα στη φόρα, κύριε Κατσίβελα.

Πρώτο μου μέλημα, από 1η Σεπτεμβρίου (που αναλαμβάνω και επίσημα τα καθήκοντά μου, ως Δήμαρχος Τριφυλίας), θα είναι να θωρακίσω τις δεξαμενές ύδατος, εξασφαλίζοντας έτσι τη δημόσια υγεία, των κατοίκων αυτού του Δήμου.

Εσείς, στην εκπνοή τής θητείας σας, το λιγότερο που οφείλετε στους κατοίκους αυτού του Δήμου, είναι να τους ζητήσετε μια ειλικρινή και δημόσια συγγνώμη.

Είμαι στη διάθεση κάθε αρμόδιου εισαγγελέα, που θα με καλέσει αύριο το πρωί, να “απολογηθώ” για τα όσα καταγγέλλω (μετά την αυτοψία μου στο χώρο της δεξαμενής) και να του καταθέσω όσα “πειστήρια” έχω στα χέρια μου, που αποδεικνύουν την κατάσταση που επικρατεί εκεί.

Και κάτι τελευταίο, ως απάντησή μου στα όσα ειπώθηκαν, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. Τριφυλίας, την Παρασκευή το απόγευμα.

Εσείς “κύριοι” αντιμετωπίσατε τόσα χρόνια τους Τριφύλιους, ως “ιθαγενείς”, τους οποίους προσπαθήσατε να εξαπατήσετε, πουλώντας τους καθρεφτάκια και χάντρες.

Μην ξεχνάτε, όμως, το μαζικό θάνατο των ιθαγενών, από ιλαρά και τύφο, μετά από την εμφάνιση των “Ευρωπαίων”, σύμφωνα με την ιστορία.

Να ξέρετε λοιπόν, πως εγώ δεν πρόκειται να επιτρέψω το μαζικό θάνατο του λαού της Τριφυλίας, εξαιτίας της δικής σας εγκληματικής αδιαφορίας.

Όσον αφορά στο λιμάνι τής Κυπαρισσίας, δε θα μπω καν στον κόπο να σας απαντήσω, γιατί είστε, το λιγότερο, αστείοι, προσπαθώντας να με αμφισβητήσετε.

Το τι γνωριμίες έχω και το ποια είναι η δυναμική μου, φάνηκε, εκ πρώτης, στις 2 του Ιουνίου.

Και όσον αφορά στον κ. Μπακούρο, είναι “γνωστόν τοις πάσι” ότι από την πρώτη ημέρα εκλογής του, ως αντιπολίτευση, ψήφιζε ανελλιπώς υπέρ σας κύριε Κατσίβελα. Και ο “νοών νοείτω”.

Για δε τα υπόλοιπα, που προτίθεμαι σαν ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ να υλοποιήσω, καθίστε στη γωνιά σας, από εδώ και στο εξής, ως απλοί και μόνο παρατηρητές…!

Τριφυλία 05-08-2019
Ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ