Απολύμανση κάδων απορριμάτων και έργα στην δημοτική οδοποιία για την Τριφυλία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Έρχεται απολύμανση κάδων σκουπιδιών στην Τριφυλία μετά από τα ρεπορτάζ μας ενώ από την πλευρά του Δήμου πήραν τον δρόμο τους συμβάσεις για έργα στην δημοτική οδοποιία. Πιο αναλυτικά εγκρίθηκε μετά την υπογραφή της η νέα σύμβαση του Δήμου Τριφυλίας με ιδιωτική εταιρία για το πλύσιμο και την απολύμανση όλων των κάδων απορριμμάτων χωρητικότητας 1100 & 1300 lt του Δήμου Τριφυλίας.
Η σύμβαση θα ολοκληρωθεί στις  21-8- 2018, με την αξία του έργου να πλησιάζει στα 24.281,52€, καθορίζοντας τις υποχρεώσεις του αναδόχου προκειμένου το έργο να επεκταθεί σε κάθε δημοτική ενότητα προκειμένου στο τέλος να εγκριθεί το ποσό που προβλέπει η σύμβαση από την αρμόδια οικονομική επιτροπή του Δήμου.
Επίσης 6 συμβάσεις για έργα αγροτικής οδοποιίας ύψους 138.994 ευρώ σε όλες τις  δημοτικές ενότητες του δήμου Τριφυλίας εγκρίθηκαν ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες ενόψει της νέας ελαιοκομικής περιόδου δεδομένου ότι οι συμβάσεις οι υπογραφές με τους αναδόχους έγινε μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα ανάληψης έργων..
Πιο αναλυτικά, περιλαμβάνεται η επισκευή – συντήρηση αγροτικών οδών των Δ.Ε. Γαργαλιάνων, Φιλιατρών, Κυπαρισσίας, Αετού και Αυλώνος πλησιάζοντας το ποσό των 24.799 ευρώ, για την κάθε μια ενότητα, ενώ το ποσό των 14.999 ευρώ θα διατεθεί για την Δ.Ε. Τριπύλης.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ