Αποχαιρετάμε την «Πλατεία των Ευχών» με Μουσική και Χορό!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας ολοκληρώνει τις δράσεις του για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με ακόμα μια εκδήλωση για όλους. Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσουμε για φέτος την «Πλατεία των Ευχών» και αυτό θα γίνει με ένα μοναδικό πάρτι για όλους. Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 6.00 το απόγευμα δίνουμε ξανά ραντεβού στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, στο σπιτάκι του Αϊ Βασίλη. Εκεί θα μας περιμένουν ο Αϊ Βασίλης και τα ξωτικά για ένα ξέφρενο πάρτι με πολύ μουσική χορό και λαχταριστές λιχουδιές.

Από τις 3 Δεκεμβρίου του 2023 έως τώρα, Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας, κατάφερε να δημιουργήσει για πρώτη φορά την «Πλατεία των Ευχών» εμπλουτίζοντας με δεκάδες δράσεις και εκδηλώσεις το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Καλαμάτας και της ΦΑΡΙΣ ενώ παράλληλα προσέδωσε τα μέγιστα στην εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης με νέους γιορτινούς στολισμούς που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον όλων. Το σπιτάκι του Αϊ Βασίλη πλημμύριζε καθημερινά από επισκέπτες ενώ ο εορταστικός διάκοσμος του «2024» αποτέλεσε τη πιο δημοφιλή στάση για φωτογραφίες.

Εκ μέρους του Συλλόγου Εστίασης Μεσσηνίας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν ενεργά στη διοργάνωση των εκδηλώσεων και είχαν τη διάθεση να προσφέρουν ώστε η Καλαμάτα να προβληθεί ακόμα περισσότερο ως προορισμός για τις γιορτές. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όσους μας έκαναν τις προτάσεις τους αλλά δεν καταφέραμε να τις υλοποιήσουμε στο πρώτο μας εγχείρημα. Το επόμενο θα μας βρεί ακόμα πιο έτοιμους κι οργανωμένους. Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι μόνο μέσα από συνεργασίες και συνέργειες γίνονται βήματα μπροστά. Ευχαριστούμε το Δήμο Καλαμάτας και τη ΦΑΡΙΣ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη. Δεσμευόμαστε ότι η «Πλατεία των Ευχών» θα επιστρέψει ανανεωμένη και εμπλουτισμένη τις επόμενες γιορτές. Άλλωστε από την αρχή αυτό που πραγματικά θέλαμε ήταν να δημιουργήσουμε ένα εορταστικό θεσμό στην Καλαμάτα. Οι πρώρες βάσεις μπήκαν. Όλοι μαζί θα φροντίσουμε ώστε η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη.