Απόψε, Τετάρτη 5 Ιουλίου η Ρένα Μόρφη στο Προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με τη μοναδική Ρένα Μόρφη συνεχίζονται απόψε, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 και ώρα 21.00 στο Προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας οι εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2023.

Η Ρένα Μόρφη θα γιορτάσει μαζί μας την χαρά του φετινού καλοκαιριού παρέα με την μπάντα της και τις ξεσηκωτικές μουσικές τους!

Η Ρένα Μόρφη, με τη βελούδινη φωνή και την τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.

Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το τελευταίο album της ΣΑΜΠΑ ΤΣΙΚΙΤΑ, σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.

Η Ρένα Μόρφη με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ’ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, το μπρίο και το πάθος της, το ανεξάντλητο κέφι αλλά και την ευαισθησία της, και την καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.

rena morfi summer Large