Αστυνομικοί βρήκαν σε τροχαίο τσάντα με 40.000 ευρώ και τα επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες τους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με υψηλότατο βαθμό ευσυνειδησίας έδρασαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν σε τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, στο ύψος περίπου του Διακοπτού. Ειδικότερα το τροχαίο σημειώθηκε στις 11 Ιουνίου. Αυτοκίνητο ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν –ευτυχώς ελαφρά- οι δύο Αχαιοί επιβαίνοντες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας που έφτασαν στο σημείο για να διερευνήσουν τα αίτια, πήγαν στο νοσοκομείο για να πάρουν καταθέσεις από τους δύο τραυματίες.

Εκεί, έκπληκτοι ενημερώθηκαν ότι μέσα στο όχημα υπήρχε μία τσάντα η οποία περιείχε περίπου 40.000 ευρώ και κοσμήματα. Καθώς οι αστυνομικοί δεν είχαν βρει την τσάντα κατά την καταγραφή του τροχαίου, επέστρεψαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες για να εντοπίσουν την τσάντα με τον μίνι «θησαυρό». Τελικά, κατάφεραν να βρουν την τσάντα αρκετά μέτρα από το αυτοκίνητο, καθώς κατά την ανατροπή είχε εκσφενδονιστεί. Μέσα υπήρχαν και τα χρήματα και τα κοσμήματα που είχαν αναφέρει οι δύο τραυματίες.

Οι αστυνομικοί επέστρεψαν το πολύτιμο περιεχόμενο της τσάντας στους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι στάθηκαν διπλά τυχεροί, καθώς και σοβαρά δεν τραυματίστηκαν και δεν έχασαν τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Πηγή: patrastimes.gr