Αύριο Σάββατο 31 Αυγούστου η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αύριο το βράδυ, Σάββατο 31 Αυγούστου προς Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, από τις 20:00 του Σαββάτου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, η Καλαμάτα διοργανώνει την 7η Λευκή Νύχτα / 2019, με πολύ χαμηλές τιμές στα καταστήματα και πολλή διασκέδαση για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της! Διοργανωτής είναι ο Δήμος Καλαμάτας και συμμετέχουν ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και ο Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Θ. Βασιλόπουλος: Στόχος «Να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο κοντά μας»

Σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου, ο νέος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «η πόλη μας είναι έτοιμη να υποδεχτεί την 7η Λευκή Νύχτα του Δήμου Καλαμάτας, μία εμπορική γιορτή, η οποία στόχο έχει την ενίσχυση των επαγγελματιών (…) και να διασκεδάσει ο κόσμος, με τόσες εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη μας». Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Δήμο, από ραδιοφωνικούς σταθμούς και από επαγγελματίες.
Ο νέος Δήμαρχος τόνισε πως σκοπός είναι και η προβολή της Καλαμάτας και της περιοχής της, προσθέτοντας ότι η εκδήλωση αυτή θα συνεχισθεί και θα ενισχυθεί, δεδομένου ότι «η Καλαμάτα είναι αυτή τη στιγμή το εμπορικό κέντρο τουλάχιστον της νότιας Πελοποννήσου» και στόχος είναι «να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο κοντά μας», όπως ανέφερε ο Θ. Βασιλόπουλος.

Προϊόντα για όλα τα γούστα σε πολύ χαμηλές τιμές

Ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Νίκος Μπασακίδης τόνισε πως πρόκειται για μιαν «εκδήλωση με εμπορικό, ψυχαγωγικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Οργανώνεται για 7η φορά στην πόλη μας και έχει καταξιωθεί σε όλους για το λόγο ότι τα καταστήματα προσφέρουν, σε πολύ χαμηλές τιμές, προϊόντα για όλα τα γούστα».

Ψυχαγωγία σε πολλές γωνιές

Ο κ. Μπασακίδης είπε ότι «όλοι όσοι βρεθούν στην Καλαμάτα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης, όπως είναι η πλατεία Όθωνος, η πλατεία 23ης Μαρτίου, η Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου έναντι του Πνευματικού Κέντρου, αλλά και πιο νότια, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα, σε εκδηλώσεις που έχουν οργανωθεί από το Δήμο Καλαμάτας, σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της πόλης. Η προσπάθεια είναι κοινή απ’ όλους, έτσι ώστε να μπορέσουμε για άλλη μία φορά να οργανώσουμε μία εκδήλωση αντάξια αυτού του στόχου που είχαμε θέσει το 2013 και, από ό,τι φαίνεται, το αποτέλεσμα μας δικαιώνει».
Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται μουσική από DJs σε συνεργασία με ραδιοφωνικούς σταθμούς, ζωντανή μουσική από συγκροτήματα, παραδοσιακοί χοροί στην Πλατεία Όθωνος, σύγχρονοι χοροί από σχολές χορού στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου και επίδειξη μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από το ΙΕΚ Δέλτα 360, μαζί με stand αισθητικής.

Πάρκινγκ στη νέα είσοδο

Ο κ. Μπασακίδης υπενθύμισε στους επισκέπτες της πόλης ότι «θα λειτουργήσουν για άλλη μία χρονιά τα πάρκινγκ στη Νέα Είσοδο», στα σούπερ μάρκετ Metro και Lidl, όπου «οι επισκέπτες θα μπορούν να σταθμεύουν και να μετακινούνται δωρεάν με τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ προς το κέντρο της πόλης και, βεβαίως, να επιστρέψουν μέχρι κάποια ώρα».

Τα καλύτερα πράγματα στις καλύτερες τιμές

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λίλιαν Ψηλάκη τόνισε «ότι οι εκπτώσεις την αυριανή ημέρα θα είναι πολύ μεγάλες, θα είναι ξεχωριστές» και κάλεσε «όλο τον κόσμο της Μεσσηνίας και των όμορων Νομών να έρθουν στην όμορφη πόλη μας, να διασκεδάσουν μαζί μας και να ψωνίσουν στις καλύτερες τιμές της αγοράς τα καλύτερα πράγματα».