Γ. Αθανασόπουλος: Τον “αγκάλιασαν” οι ετεροδημότες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε μία κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «Αμαλία Αθηνών» στο Σύνταγμα, υποδέχθηκαν την Κυριακή 12-5-19 το μεσημέρι οι ετεροδημότες της Αθήνας τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο.

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξής του ανά τομέα, ανέφερε τα χρονίζοντα προβλήματα για τα οποία πρέπει να δρομολογηθούν λύσεις από την επομένη των εκλογών, παρουσίασε επιγραμματικά τους στόχους του για τη δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου και ακολούθως μίλησε για τα αναγκαία έργα που έχουν προγραμματιστεί σε κάθε Δημοτική Ενότητα.

 

Περιοδεία στο Μαυρομμάτι Παμίσου

Το Μαυρομμάτι Παμίσου επισκέφτηκε την Κυριακή 12-5-19 το βράδυ, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. Συνομίλησε με τους κατοίκους για βασικά ζητήματα που τους απασχολούν και επισημάνθηκαν κάποιες παρεμβάσεις που θεωρούνται αναγκαίες όπως στην παιδική χαρά, κ.ά. Επίσης, τονίστηκε η ιδιαιτερότητα της τοπικής κοινότητας καθώς γειτνιάζει με τη Μεσσήνη και χρειάζεται ισόρροπη ανάπτυξη.

 

Ομιλία στη Λογγά

Ξεκινούν αύριο οι προεκλογικές ομιλίες του υποψηφίου Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου από τη Δημοτική Ενότητα Αίπειας. Ο κ. Αθανασόπουλος αύριο Τρίτη 14-5-19 στις 8 μ.μ. θα μιλήσει στη Λογγά.