Γ. Λεβεντάκης: Το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών, θέλουν να αποτελεί σε λίγο καιρό παρελθόν για τον τόπο μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Τριφυλίας

Πριν από λίγη ώρα, ενημερώθηκα από επίσημα χείλη, για την πρόθεση των αρμοδίων αρχών να βάλουν λουκέτο σε άλλη μια υπηρεσία των Φιλιατρών.

Το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών, θέλουν να αποτελεί σε λίγο καιρό παρελθόν για τον τόπο μας. Ένα Κέντρο Υγείας στελεχωμένο με εξαιρετικούς επιστήμονες, που εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες πολίτες και που φτάνει σήμερα, εξαιτίας τους (αρμοδίων αρχών), να καλείται να δώσει αγώνα, για να κρατηθεί το ίδιο στη ζωή. Σε μια πόλη που αιμορραγεί, από τη συνεχή υποβάθμισή της, έρχονται να δώσουν τη “χαριστική βολή” κλείνοντας το Κέντρο Υγείας και αφήνοντας στην τύχη τους παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ενημερώνω λοιπόν, από εδώ, κάθε αρμόδια υπηρεσία, πως πρώτος εγώ, οι πολίτες των Φιλιατρών, καθώς και όλοι οι Τριφύλιοι συμπολίτες μας θα δώσουμε αγώνα, προκειμένου να μην επιτρέψουμε να συμβεί αυτό. Θα αγωνιστώ, με όλες μου τις δυνάμεις, καθώς και με τη δική σας στήριξη, για να σταματήσει επιτέλους η απαξίωση της πόλης των Φιλιατρών και των κατοίκων της

Φτάνει πια… Η συνεχής υποβάθμιση της πόλης των Φιλιατρών, πρέπει να λάβει οριστικά τέλος.

Όχι μόνο θα πάρετε πίσω αυτή την απόφαση ντροπής και αίσχους, αλλά θα κάνετε το παν, ώστε να επαναλειτουργήσουν στα Φιλιατρά και όλες οι άλλες υπηρεσίες που εσείς κλείσατε. Δεν αξίζει στην πόλη αυτή, που συντηρεί οικονομικά ολόκληρη την Τριφυλία, η κατάρρευση και η παρακμή.

Καλώ λοιπόν, όλους τους συμπολίτες μας, καθώς και όλους τους Συλλόγους της Τριφυλίας, να σταθούν δίπλα μου και δίπλα στους κατοίκους των Φιλιατρών, και να αποδείξουμε πως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε το “φιλί της ζωής” σε μια πόλη, που “κάποιοι” την άφησαν να αργοπεθαίνει. Δεν είμαστε μία αμελητέα ποσότητα οι πολίτες του Δήμου Τριφυλίας, είμαστε 40.000 άνθρωποι, που θα παλέψουμε για τα δικαιώματά μας και να μην υποτιμάτε, σε καμία περίπτωση, τη δύναμή μας.

ΦΙΛΙΑΤΡΑ, 7 Ιουνίου 2019

Ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τριφυλίας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ