Δήμος Καλαμάτας: Ενημερωτικές συναντήσεις με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαδοχικές ενημερωτικές συναντήσεις με εκπροσώπους επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο επί της οδού Ναυαρίνου, αλλά και επιχειρήσεων στο Ιστορικό Κέντρο της πόλη, πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχείο σήμερα, Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021, υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο.

Υπήρξε ενημέρωση για τα προγραμματισμένα έργα αλλά και για τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής, όσον αφορά παρεμβάσεις τόσο στο Ιστορικό Κέντρο, όσο και στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε ανταλλαγή απόψεων, κατατέθηκαν προβληματισμοί και δόθηκαν απαντήσεις. Δόθηκε, επίσης, χρονοδιάγραμμα για παρεμβάσεις όπως π.χ. η ανάπλαση στο τμήμα επί της οδού Ναυαρίνου μεταξύ Φαρών και Ακρίτα.

DSC 0985 Medium

Στις συναντήσεις συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας Θεόδωρος Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας, επαγγελματίες – επιχειρηματίες των εν λόγω περιοχών, αιρετοί και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.