Δήμος Μεσσήνης: Αποτελέσματα rapid tests

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα στον χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου Μεσσήνης, επί της οδού Μουλαβασίλη, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, ο έλεγχος με τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων covid-19 (rapid tests).

Από τα αποτελέσματα του τριημέρου προέκυψαν 9 θετικά τεστ, από το σύνολο των 397 ελέγχων που διενεργήθηκαν.

Επίσης, σήμερα Παρασκευή ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της Κοινότητας Πανιπερίου Ανδρέα Χριστόπουλου προς τον συντονιστή του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο πραγματοποιήθηκε έλεγχος με rapid tests στην Κοινότητα παρουσία του αντιδημάρχου Υγείας και Παιδείας Γιώργου Στραβόλαιμου και του συντονιστή του ΕΟΔΥ. Από τους 61 ελέγχους που έγιναν όλα τα τεστ ήταν αρνητικά.

Επίσης με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, διαμορφώθηκε ειδικός χώρος στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης , για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των ελέγχων ώστε αυτοί να γίνονται στο συγκεκριμένο χώρο από την προσεχή εβδομάδα ρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή) .

Υπενθυμίζεται ότι τα rapid tests πραγματοποιούν νοσηλεύτριες της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τις νοσηλεύτριες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου από τις 8:30 π.μ. έως τις 3 μ.μ.