Δήμος Μεσσήνης: Γιορτές στους Παιδικούς Σταθμούς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους πραγματοποίησαν την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, οι τρεις Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί της Μεσσήνης και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός.

Τις δημοτικές δομές επισκέφθηκαν για ευχές ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Στραβόλαιμος και Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα.

                 

Τα μικρά παιδιά του 1ου και 3ου Παιδικού Σταθμού με τη βοήθεια των παιδαγωγών έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και στολίδια τα οποία κρέμασαν στο δέντρο του σχολείου τους. Με υπερηφάνεια και μεγάλη χαρά έδειξαν τις δημιουργίες τους στον Δήμαρχο, ο οποίος έφτιαξε μαζί τους χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Στον 2ο Παιδικό και Βρεφονηπιακό Σταθμό, τα μικρά παιδιά απήγγειλαν με τον δικό τους χαριτωμένο τρόπο ποιήματα και τραγούδησαν δίπλα στο στολισμένο δέντρο χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, με την ελπίδα η νέα χρονιά να φέρει υγεία σε όλους. Ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις δημοτικές δομές και διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την φροντίδα και την προσχολική εκπαίδευση των μικρών παιδιών.

Επίσης, από όλους τους Παιδικούς Σταθμούς δόθηκαν στον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα και ακολούθησαν κεράσματα για τους παρευρισκόμενους γονείς.