Δήμος Μεσσήνης: Προσφορά τροφίμων από το Τμήμα της AHEPA Μεσσηνίας Papaflessas HJ-7

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Τμήμα της AHEPA Μεσσηνίας Papaflessas HJ-7 σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης και την αρμόδια Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Μεσσήνης, διέθεσε τις προηγούμενες ημέρες βασικά είδη διατροφής σε πέντε οικογένειες του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα, υποδέχθηκαν στο Δημαρχείο τον Ύπατο Κυβερνήτη της Οργάνωσης στην Ευρώπη Ιωάννη Μητρόπουλο και τον πρόεδρο του παραρτήματος Μεσσηνίας Σταύρο Χουσέα και αποδέχθηκαν τη δωρεά τροφίμων με την οποία ενισχύθηκαν δικαιούχοι συμπολίτες μας. Ακολούθως στο γραφείο του Δημάρχου συζήτησαν θέματα σχετικά με τη γενικότερη δράση προσφοράς και εθελοντισμού του παραρτήματος.

«Η συνεισφορά και η έκφραση συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Η AHEPA Μεσσηνίας εξέφρασε έμπρακτα την αλληλεγγύη της προς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στήριξης. Χαιρόμαστε που αναπτύσσουμε τέτοιες συνεργασίες επ’ ωφελεία των συμπολιτών μας», σημείωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης.