Δήμος Οιχαλίας: Επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ.Νίκου Χαρδαλιά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Οιχαλίας πραγματοποίησε την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κος. Νίκος Χαρδαλιάς, ενόψει των Εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.

Η Δήμαρχος Οιχαλίας,  κα. Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, τον υποδέχτηκε στο γραφείο της, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας κου. Τσάλτα Ιωάννη, των Αντιδημάρχων, του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κου. Αδαμόπουλου Ιωάννη, των Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου, εκπροσώπων φορέων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου και του Προέδρου και μελών της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Οιχαλίας.

Πραγματοποιήθηκε συζήτηση όπου τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν το Δήμο Οιχαλίας και την περαιτέρω αναπτυξιακή του πορεία.

Ο κος. Χαρδαλιάς αφού ευχαρίστησε τη Δήμαρχο κα. Γεωργακοπούλου για τη θερμή υποδοχή, αναφερόμενος στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, δεσμεύτηκε για την στήριξή του και της παρέδωσε τιμητική πλακέτα με τη σημαία της πατρίδας μας και το έμβλημα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου αναγράφεται το ρητό: ‘Αμύνεσθαι Περί Πάτρης’.

Η επίσκεψη του κου. Χαρδαλιά ολοκληρώθηκε με περίπατο και παράθεση καφέ σε καφετέρια του Μελιγαλά.