Δήμος Πύλου-Νέστορος: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους Δήμους Καρδίτσας και Μουζακίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, τα οποία θα αποσταλούν στους πληγέντες των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου, από την κακοκαιρία «Ιανός».

Η ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς, κατόπιν της δημόσιας έκκλησης για βοήθεια των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου, θα  συγκεντρώνεται έως την Παρασκευή 09/10/2020, σε όλα τα περιφερειακά Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου μας (Κορώνης, Χώρας, Μεθώνης, Χανδρινού και Βλαχόπουλου), αλλά και στην έδρα του Δήμου, σε χώρο του παιδικού σταθμού Πύλου, και από ώρα 09:00 έως 13:00.

Όσοι πολίτες, σύλλογοι και φορείς ενδιαφέρονται να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν κ.λ.π.), αλλά και μωρομάντηλα, γραφική ύλη, χαρτικά, (τετράδια, μολύβια, κλπ) καθώς και φάρμακα.

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους πληγέντες, καλεί όλους να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Τηλέφωνα για πληροφορίες: 2723360266 – 2723360246 – 2723360230.