Διάκριση στα Smart Cities Awards για τον τηλεέλεχγο – τηλεδιοίκηση της ΔΕΥΑ Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τιμητική διάκριση για την υλοποίηση έργου «Τηλεέλεγχος – Τηλεδιοίκηση» στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας, έλαβε ο Δήμος, στο πλαίσιο των βραβεύσεων Smart Cities Awards, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου «Smart Cities» που διεξήχθη στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου στις 16 – 17 Ιουνίου 2023, στην Αθήνα.

Με αφορμή τη βράβευση του Δήμου, σε δήλωσή του ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ανέφερε:

«Μία ακόμα βράβευση ήρθε για το Δήμο Καλαμάτας και τη ΔΕΥΑΚ, καθώς υπήρξε διάκριση στα Smart Cities Awards για το έργο του τηλεελέγχου – τηλεδιοίκησης που υλοποιήθηκε και λειτουργεί από τη Δημοτική μας Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμάτας.

Πρόκειται για μία βράβευση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Έκθεσης Smart Cities, στο περιστύλιο του Ζαππείου στις 16 Ιουνίου. Σκοπός των Smart Cities Awards είναι η ανάδειξη ολοκληρωμένων ψηφιακών έργων, καθοριστικής σημασίας, που με ολιστική προσέγγιση συμβάλουν στην ανάπτυξη των ελληνικών Περιφερειών και Πόλεων.

Περισσότεροι από 60 Δήμοι, Περιφέρειες, Φορείς της Αυτοδιοίκησης συμμετείχαν στα Smart Cities Awards, με το Δήμο Καλαμάτας να λαμβάνει τιμητική διάκριση, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

Συνεχίζουμε, με καθημερινή εργασία, σχέδιο και όραμα, ενισχύοντας υποδομές και θωρακίζοντας την πόλη και το Δήμο μας».

Εκ μέρους του Δημάρχου, το βραβείο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Νίκος Μπασακίδης.