Διαδικτυακά η Βασιλόπιτα των ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας & Κ.Ε. Φάρις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με την ευχή σύντομα να ξεπεράσουμε την πανδημία του κορωνοϊού, εργαζόμενοι και εκπαιδευτικοί στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Καλαμάτας και Κ.Ε. Φάρις, έκοψαν τη Βασιλόπιτά του διαδικτυακά, παρουσία του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου και του Προέδρου της Κ.Ε. Φάρις Παντελή Δρούγα.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά και σύντομα οι συνθήκες της υγειονομικής κρίσης να επιτρέψουν την επαναλειτουργία δια ζώσης των εν λόγω δομών.

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις λειτουργούν αυτή την περίοδο με προγράμματα μέσω διαδικτύου, με περισσότερους από 500 ωφελούμενους στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»,  με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Πελοποννήσου.

Οι τυχεροί της Βασιλόπιτας, με κλήρωση που έγινε, είναι οι Γιάννα Κοστρίβα και Νικολέτα Παναγοπούλου (εκπαιδευτικοί ΚΔΑΠ Δ. Καλαμάτας), Χριστίνα Λιανού και Αγγελική Γιάνναρου (εκπαιδευτικοί ΚΔΑΠ Κ.Ε. «Φάρις»), Άννα Κορωναίου και Αμαλία Κάρλου (βοηθητικό προσωπικό).