Διαδικτυακά κάλαντα στον Δήμαρχο Μεσσήνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαδικτυακά έψαλλαν σήμερα τα κάλαντα οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Μεσσήνης στον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο. Η σύνδεση έγινε το πρωί μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας. Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Χριστού μεταφέρθηκε με ψηφιακό τρόπο μεν, με συγκίνηση και χαρά δε, παρά την ιδιαιτερότητα της επικοινωνίας.
Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τη διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Μεσσήνης Ελισάβετ Σταθοπούλου και τον Άγιο Βασίλη που επισκέφθηκε το σχολείο καθώς και με τον πρόεδρο του 15μελούς Γιάννη Γιαννόπουλο. Ο κ. Αθανασόπουλος εξέφρασε τις ευχές του στους μαθητές αλλά και την εμπιστοσύνη του στη γενιά τους, που τηρούν με υπευθυνότητα τα μέτρα, προστατεύοντας τους εαυτούς τους και τους ενήλικες από τη διασπορά της πανδημίας, ενθαρρύνοντάς τους παράλληλα να λειτουργούν με το δυναμισμό της ηλικίας τους.
Η κ. Σταθοπούλου ευχαρίστησε επίσης για την πρόσβαση στα εκπαιδευτικά παιχνίδια της πλατφόρμας (http://grifobot.gr) και του Γρίφομποτ ΚΟΥΙΖ που παρέχει ο Δήμος στα σχολεία της περιοχής, μέσω της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με το πρωτοπόρο Ερευνητικό Εργαστήριο Γνώσης και Αβεβαιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Ο κ. Αθανασόπουλος, είπε ακόμα ότι θα αποστείλει ως δώρο στη βιβλιοθήκη του 1ου Γυμνασίου λογοτεχνικά βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων για να διαβάσουν οι μαθητές όταν επιστρέψουν στα σχολεία.