Διπλή συνεδρίαση την Παρασκευή στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Φορτωμένο θα είναι το πρόγραμμα του Δ.Σ. Τριφυλίας την Παρασκευή με διπλή συνεδρίαση κατά την οποία αναμένεται να συζητηθεί ο Προυπολογισμός του Δήμου όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο ρεπορτάζ μας.
Πιο αναλυτικά η πρώτη συνεδρίαση μεταξύ άλλων αφορά την Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης στο «Πράσινο Ταμείο» του έργου «Ανάπλαση Άνω Πόλης Κυπαρισσίας», την Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης στο «Πράσινο Ταμείο» του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Αγίου Ανδρέα Φιλιατρών», την Τροποποίηση Προυπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος έτους 2017(Έγκρ. της αριθ.262/2017 ΑΟΕ).
Έγκριση δαπάνης εξόφλησης προστίμων που επιβλήθηκαν με τις αριθ.76-78-80-81-84/2017 αποφάσεις Λιμενάρχη Πύλου, την Έγκριση πρωτοκόλλου ποσοτικής και ποιοτικής παραλαβής της προμήθειας «Θραυστών υλικών Λατομείου» ΔΕ Κυπαρισσίας 2017 καθώς και την
Χορήγηση Ανανέωση Αδειών Πωλητών Λαικών Αγορών. Παράλληλα θα συζητηθούν οι εγκρίσεις ανακεφαλαιωτικών πινάκων διαφόρων έργων στις Δημοτικές ενότητες. 
Την Παρασκευή στις 20.30 θα διεξαχθεί η 2η συνεδρίαση με μοναδικό αντικείμενο τον Προυπολογισμό του Δήμου Τριφυλίας, οικονομικού έτους 2018 και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να είναι μειωμένος σε σχέση με πέρσι αλλά κυρίως ισοσκελισμένος σε ότι αφορά τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου.
ΓΙΑΝ. ΜΠ.