Δύο πανελλήνια βραβεία κέρδισε ο Δήμος Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας ανακοίνωσε πως ο Δήμος Καλαμάτας, στο πλαίσιο του θεσμού BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018 κέρδισε 2 πανελλήνια βραβεία.

Το πρώτο, που είναι το χρυσό βραβείο αφορά τη δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων, την κατασκευή πεζοδρομίων και γενικά τα έργα που διευκολύνουν την πεζοπορία και την ποδηλασία στην Καλαμάτα.
Το δεύτερο βραβείο, που είναι χάλκινο συνδέεται με τις προσπάθειες του Δήμου όσον αφορά στην εξοικονόμηση ενέργειας είτε αφορά το Νέο Δημαρχείο όπου χρησιμοποιείται γεωθερμία, είτε το Κολυμβητήριο όπου ολοκληρώθηκε η σχετική μελέτη για την ενεργειακή του αναβάθμιση με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είτε με την αναβάθμιση του συστήματος οδοφωτισμού με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του κόστους λειτουργίας του.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Αθήνα παρουσία εκατοντάδων προσκεκλημένων. Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του και αφού παρέλαβε τα βραβεία αναφέρθηκε στον αγώνα που γίνεται ώστε η πόλη να εκσυγχρονίζεται συνεχώς και να γίνεται όλο και πιο ελκυστική, λειτουργική και ποιοτική.