Εντυπωσιάστηκαν Σαμαράς – Κικίλιας από το Εκθετήριο Προϊόντων του Δήμου Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εντυπωσιασμένος από το Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης και το Εκθετήριο Μεσσηνιακών Προϊόντων του Δήμου Καλαμάτας, που στεγάζονται στο ισόγειο του Ιστορικού Δημαρχείου, δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος μαζί τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επισκέφθηκαν σήμερα, Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022, το χώρο και προέβησαν σε γευσιγνωσία ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς, υπό τις οδηγίες της υπεύθυνης του Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Στην είσοδο του Εκθετηρίου ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ενημέρωσε τους δύο πολιτικούς άνδρες για τη φιλοσοφία του Εκθετηρίου καθώς και για τους στόχους της γευσιγνωσίας λέγοντας χαρακτηριστικά «να μπορεί να ξεχωρίζει ο κάθε καταναλωτής το καλό ελαιόλαδο». Φανερά ικανοποιημένος ο Υπουργός Τουρισμού έδωσε συγχαρητήρια στον Δήμαρχο για την προσπάθεια τονίζοντας ότι τέτοιες δράσεις μας οδηγούν στην επόμενη μέρα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντώνης Σαμαράς, αν και γνώστης του ελαιολάδου, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του για τη λειτουργία του Εκθετηρίου Μεσσηνιακών Προϊόντων και του Γραφείου Τουρισμού.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θ. Βασιλόπουλος με τον πρώην Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, τον Υπουργό Τουρισμού Β. Κικίλια, και τους βουλευτές Μεσσηνίας Π. Μαντά και Μ. Χρυσομάλλη, περπάτησαν στο κέντρο της πόλης και, ακολούθως παρακάθισαν σε τραπέζι με εκπροσώπους του ξενοδοχειακού κλάδου.

Στη συνέχεια ο Υπουργός, μίλησε σε εκδήλωση με θέμα τον Τουρισμό, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.