Εξωραΐστηκε ο χώρος στις Εργατικές κατοικίες Κυπαρισσίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Τριφυλίας μετά τα δημοσιεύματα για την κατάσταση που επικρατούσε στις Εργατικές κατοικίες Κυπαρισσίας καθώς ο χώρος εξωραίστηκε από συνεργεία ενόψει της πασχαλινής περιόδου.

Θετική ήταν η πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδημάρχου κ. Γιάννη Μερκούρη ο οποίος συμβάλλει όταν υπάρχει δημοσίευμα στην βελτίωση ποιότητας ζωής των κατοίκων και για αυτό του αξίζουν τα εύσημα αλλά κυρίως στο εργατικό προσωπικό του Δήμου που αξίζει συγχαρητήρια.

ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Η περιοχή που αποτελεί ένα οικισμό ο οποίος έχει μεγάλη αξία για την περιοχή λόγω του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, καθαρίστηκε τόσο στα πεζοδρόμια, σε κοινόχρηστους χώρους από τα άγρια χόρτα, ενώ έγινε αποκομιδή των κάδων απορριμμάτων σε διάφορα σημεία του οικισμού αποκτώντας μια νέα όψη καθώς αναμένονται επισκέπτες λόγω των εορτών.

Παράλληλα φέτος αναμένεται να πραγματοποιηθούν αθλητικές διοργανώσεις στο Κολυμβητήριο, ενώ στην περιοχή θα ήταν ευχής έργο να αναβιώσει το κέντρο του οικισμού που διαθέτει χώρους για την διοργάνωση εκδηλώσεων αποτελώντας κύτταρο κοινωνικής διάχυσης.

Τέλος να επισημάνουμε ότι όπως διαπιστώσαμε από το ρεπορτάζ η περιοχή των Εργατικών κατοικιών προς τον επαρχιακό δρόμο προς το Ροντάκι έχει την δική του ταυτότητα, ενώ θετικό είναι ότι το γεφυράκι που οδηγεί στην είσοδο της πόλης έχει καθαριστεί από τις αρμόδιες αρχές.

ΓΙΑΝ .ΜΠΟΖΙΚΑΣ