Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ , το Σάββατο 22 Απριλίου, στη Μεσσηνία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνεχίζεται η πανελλαδική δράση της Νέας Δημοκρατίας «Μήνας Υγείας», με την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του Τομέα Υγείας στη Δυτική Ελλάδα στην Πάτρα την Παρασκευή 21 και την Νομαρχιακή Σύσκεψη Υγείας στην Καλαμάτα, το Σάββατο 22 Απριλίου. 

Πρόκειται για διήμερο οδοιπορικό συναντήσεων και επισκέψεων κλιμακίου της ΝΔ με φορείς της Υγείας της Δυτικής Ελλάδας και της Μεσσηνίας, όπου θα καταγραφούν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται στον κλάδο.
Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου μαζί με τον αναπληρωτή Τομεάρχη, βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα, ενώ στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν οι υπεύθυνοι θεματικών τομέων Υγείας των ΝΟΔΕ, καθώς και στελέχη του κόμματος από την Δυτική Ελλάδα και την Μεσσηνία που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της ΝΔ.
Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί την Παρασκευή, 21 Απριλίου συναντήσεις με φορείς της Υγείας και επισκέψεις σε δομές Υγείας του Ν. Αχαΐας. Πιο συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στο ΚΥ Ακράτας, στο Πανεπιστημιακό  ΓΝ Πατρών, στην ΜΥ ΠΕΔΥ «Άγιος Αλέξιος», στο ΓΝ Πατρών «Ο Άγιος Αντρέας» και στο ΓΝ Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο».
Το Σάββατο, 22 Απριλίου έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με φορείς της Υγείας και επισκέψεις σε δομές Υγείας του Ν. Μεσσηνίας και επίσκεψη στο ΓΝ Κυπαρισσίας, το ΓΝ Καλαμάτας και στο Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΔΙΑΠΛΑΣΗ».
Το απόγευμα της ίδιας μέρας έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση-συζήτηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, και στις 18:00 Νομαρχιακή Σύσκεψη του Τομέα Υγείας ΝΔ Μεσσηνίας.