Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας στο Κοπανάκι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μπορεί ο Δήμος Τριφυλίας να επιμένει ότι η εγκληματικότητα αποτελεί μείζον θέμα για το Κοπανάκι, αλλά δεν έγινε ποτέ καμια συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φορέων της Τριφυλίας στην περιοχή ως την απομάκρυνση του Α.Τ. παρά μόνο στα Φιλιατρά. Ωστόσο η αυτοθυσία των αστυνομικών όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι δεδομένη με βάση τις σημερινές συνθήκες αλλά και της διοίκησης της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται κοντά στους πολίτες.
Στο Κοπανάκι πάντως βρέθηκε ο Αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Πούπουζας, με τον Υποδιοικητή Ασφαλείας και τον Διοικητή του Α.Τ. Τριφυλίας καθώς συνεργάστηκαν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο της Δ.Ε Αετού κ. Ιωάννη Μερκούρη  και τον Τοπικό Πρόεδρο Κοπανακίου κ. Παπαδόπουλο Γρηγόριο για θέματα αστυνόμευσης της περιοχής. Στην συνάντηση του Σαββάτου όπου έγινε εποικοδομητικός διάλογος ανταλάγησσαν απόψεις, αναδείχθηκαν τα αδύνατα σημεία επισκέφθηκαν τα καταστήματα της κοινότητας και άκουσαν κατοίκους και καταστηματάρχες, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας αφουγκράζεται την κοινωνία. 
Από την πλευρά του ο αστυνομικός διευθυντής διαβεβαίωσε  ότι έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας και η παρουσία της αστυνομίας θα είναι πιο συχνή, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η εγκληματικότητα στην περιοχή.
ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ