Επίσκεψη Χάιδως Παναγιωτοπούλου στον Δήμαρχο Μεσσήνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Προγραμματισμένη επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου  Αθανασόπουλου, πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», δημοτική σύμβουλος Δήμου Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Στη συνάντηση μεταξύ άλλων συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η αυτοδιοίκηση καθώς και για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι Δήμοι προκειμένου να προωθήσουν έργα.

Ο κ. Αθανασόπουλος εξήγησε ότι η Δημοτική Αρχή έδωσε προτεραιότητα σε έργα υποδομών, κατορθώνοντας να ολοκληρώσει μελέτες, να εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις και να αναβαθμίσει αρκετούς αθλητικούς χώρους όπως το Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης, το Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, τα γήπεδα τένις στον Άγιο Νικόλαο και το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 7×7 στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης. Όλα αυτά επιτεύχθηκαν χάρις στην αξιοποίηση των προγραμμάτων «Φιλόδημος», ΠΔΕ και Κτ.Υπ. Α.Ε. Επιπλέον, έχουν προωθηθεί αρκετά αναπτυξιακά έργα όπως ο Βιολογικός Καθαρισμός του Πεταλιδίου, έργο το οποίο χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ και επίκειται η δημοπράτησή του, η έγκριση με ΦΕΚ του επανακαθορισμού χρήσεων γης στην παραλιακή ζώνη ΛΠ3, κ.ά.

Η κα Παναγιωτοπούλου εκτίμησε ότι η υλοποίηση των έργων στον Δήμο Μεσσήνης προσδίδει θετικό πρόσημο στην Δημοτική Αρχή και συνεχάρη τον Δήμαρχο για το έργο του. Σκοπός εξάλλου των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης -όπως συμπλήρωσε- είναι η υλοποίηση έργων με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, κάτι για το οποίο πασχίζει και η ίδια στον Δήμο Τριφυλίας.