Ευκλής Καλαμάτας: 3η θέση για τον τριαθλητή Κρανιώτη στο POROSEA 2021

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (30-31 Οκτωβρίου) ο τριαθλητής Κων/νος Κρανιώτης έλαβε μέρος στην αθλητική εκδήλωση multisport POROSEA 2021 (τρίαθλο, aquathlon, κολύμβηση και δρομικά) στο πανέμορφο νησί του Πόρου, κατακτώντας την 3η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία 30-34 ετών με συνολικό χρόνο 01:19:18 και την 6η στη Γενική Κατάταξη.

Συμμετείχε στο sprint distance τρίαθλο (750 μ. κολύμβηση, 20 χλμ. ποδήλατο και 5 χλμ. τρέξιμο), ο οποίος ήταν ο 3ος κατά σειρά αγώνας του Πρωταθλήματος της διοργάνωσης WTL.

Ο αθλητής μας δήλωσε: Η κοσμοπολίτικη ομορφιά του Πόρου, με τις καταπληκτικές διαδρομές και την μοναδική περίκλειστη θάλασσα, με σύμμαχο τις καιρικές συνθήκες ήταν οι απόλυτες εγγυήσεις για ένα ιδιαίτερο αθλητικό 2ήμερο, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία Whynot.

Έτσι η τριαθλητική σεζόν για το 2021 τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς με την ολοκλήρωση αυτού του αγώνα έλαβε τέλος και το πρωτάθλημα της WHY NOT LEAGUE, το οποίο περιλάμβανε αγώνες στην Επίδαυρο, στο Ναύπλιο και στον Πόρο.

Η διοίκηση του ”Ευκλή” και οι συναθλητές του από το τμήμα Ευκλής Cycling Team συγχαίρουν τον Κων/νο Κρανιώτη για τις επιδόσεις του καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς, καθώς και για το ότι τίμησε με το ήθος του χαρακτήρα του την φανέλα του Ευκλή.