«Ευχές με χρώματα» από το Εικαστικό Εργαστήρι στο Μέγαρο Χορού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στο φουαγιέ του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, η έκθεση εικαστικών έργων με γενικό τίτλο: «ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ». Την έκθεση εγκαινίασε, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος επεσήμανε τη σπουδαιότητα των Καλλιτεχνικών Σχολών της Κ.Ε. Φάρις και το πολιτιστικό αποτύπωμα που αφήνουν στην πόλη της Καλαμάτας. Από την πλευρά του ο Διευθυντής του Εικαστικού Εργαστηρίου Παναγιώτης Λαμπρινίδης, τόνισε, πως παρά τη δύσκολη συγκυρία του COVID-19 τρεις μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου, στις τελευταίες εξετάσεις, πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.

IMG 20211218 194543 Medium

Στο χώρο της έκθεσης λειτούργησε εργαστήριο κατασκευής εικαστικής κάρτας ευχών με ελεύθερη συμμετοχή.

Στην έκθεση διαφαίνεται ο χαρακτήρας του Εικαστικού Εργαστηρίου που είναι η ποιότητα της εικαστικής παιδείας, η δυναμική της καλλιτεχνικής έρευνας, αλλά και η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δημιουργών για την επίτευξη των ομαδικών καλλιτεχνικών έργων.

Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να θαυμάσει έργα ζωγραφικής, κεραμικής, χαρακτικής, σχεδίου, αγιογραφίας και εικαστικές εγκαταστάσεις, των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου.

Πληροφορίες:

ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Διάρκεια: 18/12/2021 έως και 14/1/2022

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 10.00 – 13.00 και 17.00 -20.00 (Εκτός Αργιών)

Είσοδος ελεύθερη, με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.