Ευχαριστήριο Ελένη Αλειφέρη προς Περικλή Μαντά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δελτίο τύπου – ευχαριστήριο εξέδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση λέγοντας πως ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς  δεν υπολόγισε προσωπικές θέσεις και αξιώματα και έβαλε πάνω από όλα την«αλήθεια» και την «ηθική».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

“Την ώρα που πρωτόγνωρα γεγονότα συγκλονίζουν τη Μεσσηνία και την Περιφέρειά μας, αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά για την «καθαρή» του στάση.

Ο ίδιος τιμώντας την εμπιστοσύνη μου, συνεπής στα όσα η εξέλιξη της έρευνας επέβαλλε αλλά και τις οδηγίες που υπήρξαν από τις αρμόδιες αρχές, δεν υπολόγισε προσωπικές θέσεις και αξιώματα και έβαλε πάνω από όλα την«αλήθεια» και την «ηθική». Βέβαια η στάση του αυτή ήταν αναμενόμενη τόσο σε μένα όσο και στους πολίτες, καθώς είναι εκείνη που τον χαρακτηρίζει σε όλη του την πορεία.

Τον ευχαριστώ για την απόλυτα ειλικρινή και παραγωγική συνεργασία μας τα τρία τελευταία χρόνια. Προσμένω και εγώ όπως φαντάζομαι, και όλοι την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και τις αρχές.”

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Μεσσηνίας

Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση