Εφοριακοί πήγαν να ελέγξουν γαμήλια δεξίωση και βρέθηκαν στο νοσοκομείο! (video)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε μία γαμήλια δεξίωση σε πολυχώρο της Κερκίνης Σερρών, όταν κλιμάκιο πήγε για έλεγχο. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο μια και καλεσμένοι και ιδιοκτήτες της επιχείρησης επιτέθηκαν στους ελεγκτές.

Ο γραμματέας του Συλλόγου Εφοριακών Σερρών Δημήτρης Σαϊτανούδης, ανέφερε ότι οι δύο εφοριακοί δεν γνώριζαν ότι ήταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι.

«Επρόκειτο για στοχευμένο έλεγχο που ήρθε από τα κεντρικά. Είχαμε άγριες καταστάσεις. Αρχικά υπήρχαν φραστικές επιθέσεις, ακολούθησε προπηλακισμός από τους θαμώνες, μέχρι και τα ρούχα έσκισαν στους συναδέλφους εφοριακούς.»

Σύμφωνα με τον ίδιο, δε, ο ένας από τους δύο συναδέλφους του, πήγε στο νοσοκομείο Σερρών με μώλωπες και τραυματισμούς προσθέτοντας ότι «έχει και φωτογραφίες με το σκισμένο πουκάμισο και το κουρελιασμένο παντελόνι».

Ο ιδιοκτήτης του πολυχώρου από την άλλη, υποστηρίζει ότι δεν αρνήθηκε τον έλεγχο και πως ο πατέρας του γαμπρού ζήτησε από το κλιμάκιο να αποχωρήσει για να μην «χαλάσει» το γλέντι…

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου με τις κατηγορίες της αντίστασης αλλά και της παράνομης κατακράτησης και η υπόθεση έλαβε το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πηγή: dikastiko.gr