Η επιτροπή παρακολούθησης στα γήπεδα Βαλύρας και Αγίου Νικολάου Μπούκας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η επιτροπή παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης για την προμήθεια και εγκατάσταση προκατασκευασμένων λυόμενων κερκίδων στα γήπεδα της Βαλύρας και Αγίου Νικολάου Μπούκας, στο Δήμο της Μεσσήνης, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 10
Ιουνίου, τα γήπεδα προκειμένου να διαπιστωθεί η ολοκλήρωση του αντικειμένου του έργου και η έντεχνη τοποθέτηση των ειδών. Την επιτροπή αποτελούν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος, ως πρόεδρος και τα μέλη Αναστάσιος Σαρδέλης, πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας και Χαράλαμπος Μακρής, αντιδήμαρχος Δήμου Μεσσήνης.
Ο πρόεδρος της επιτροπής εξέφρασε την ικανοποίησή του που ένα σύνθετο και δύσκολο στην υλοποίηση έργο ολοκληρώθηκε  με επιτυχία, αναφέροντας ότι στον αρχικό σχεδιασμό της Περιφέρειας ήταν η τοποθέτηση κερκίδων μόνο στο γήπεδο της Βαλύρας, με τον σχεδιασμό στη συνέχεια να τροποποιείται έτσι ώστε να συμπεριληφθεί στο έργο και το γήπεδο του Αγίου Νικολάου στη  Μπούκα. Ιδιαίτερα για το τελευταίο έκανε αναφορά ότι είχε τη χαρά να το κατασκευάσει την εποχή της δημαρχοντίας του στη Μεσσήνη.