Η Κυπαρισσία τιμά τον Πάνο Τσάκο και μεγάλες προσωπικότητες που άφησαν εποχή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

H Κυπαρισσία τιμά μεγάλα ονόματα της ιστορικής πόλης που άφησαν ολόκληρη εποχή στο παρελθόν…
Πιο αναλυτικά δημοσιεύτηκε η ονομασία και μετονομασία οδών της πόλης της Κυπαρισσίας μετά την απόφαση που πήρε  Επιτροπή Ονομασίας και Μετονομασίας συνοικιών, οδών και πλατειών ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας.

https://3.bp.blogspot.com/-qb1wwh4Djvc/WkNXCOmW0LI/AAAAAAABNsc/PVPe7Pm6dlUikt6tJ_BCvjYQWnG02YszgCLcBGAs/s1600/FREEGR.jpg

Η πρόταση είχε γίνει από το Κοινοτικό συμβούλιο και είχε εγκριθεί στο οικείο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας. το οποίο σε επόμενη συνεδρίαση θα επικυρώσει την αλλαγή ονομασία ή ονοματοθεσία σε δρόμους της πόλης. https://2.bp.blogspot.com/-ZDpp7bxz6s4/WkNXXTZ_ekI/AAAAAAABNsg/j2R_EgUEd5kuv9jwKDNqpTnmEnj56gapgCLcBGAs/s1600/FREEGR.jpgΣτην λίστα μεταξύ άλλων βρίσκονται τα ονόματα του πρώην δημάρχου Παναγιώτη Τσάκου στη στροφή προς το ηρώο που οδηγεί στην περιοχή Γελουδά, του πρύτανη Κωνσταντίνου Δημόπουλου που διατηρούσε οικία στην πόλη, του Αντώνη Κάνδηλα, του Παναγιώτη Αντωνόπουλου- Κάμπρα που δώρισε το σπίτι που έζησε ο Παλαμάς, του Νικολάοου Καραντζά, του Κώστα και Κούλας Ιωαννίδη, του πρώην Δημάρχου Κώστα Αδαμόπουλου στο δρόμο μπροστά από τα σχολεία του Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ, του Κυπαρίσσιου ζωγράφου Βελισάριου Κορένσιου, του οπλαρχηγού της Επανάστασης του 1821 Αναστασίου Γυφτάκη.