Η Πιπίνα Κουμάντου στο Φεστιβάλ Ρομποτικής και στη Μεσσήνη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το 2ο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων επισκέφθηκε το Σάββατο στην Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου στην Καλαμάτα η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δικηγόρος, Πιπίνα Κουμάντου.

Οι μαθητές που συμμετείχαν παρουσίασαν δικές τους ιδέες και δημιουργίες σε τομείς όπως την ρομποτική, την κατηγορία ΟPEN, την ανάπτυξη πειραμάτων φυσικής κ.ά.

«Για άλλη μια φορά οι μαθητές της πόλης μας απέδειξαν τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν και τη δίψα για γνώση και έρευνα. Εμείς θα στεκόμαστε πάντα στο πλευρό τους», τόνισε η κα Κουμάντου.

Επίσκεψη στη Μεσσήνη

Συναντήσεις με κατοίκους και επαγγελματίες στη Μεσσήνη, είχε κατά την επίσκεψή της εκεί η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δικηγόρος, Πιπίνα Κουμάντου.

Οι κάτοικοι έθεσαν ως ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της περιοχής, την αυξημένη παραβατικότητα που παρατηρείται και επηρεάζει την καθημερινότητά τους. Από την πλευρά τους, οι επαγγελματίες επικέντρωσαν σε οικονομικά, φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα, αλλά και στην ανάπτυξη μεγάλων πολυκαταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης.

Τέλος, κάτοικοι και επαγγελματίες, διαμαρτύρονται έντονα για το κλείσιμο υποκαταστημάτων τραπεζών στη Μεσσήνη που τους δυσκολεύει την καθημερινότητα και τους αναγκάζει να μετακινούνται στην Καλαμάτα.