Θ. Πετράκος: «Η υπομονή των πολιτών για το Τζάννε-Καλαμάκι έχει εξαντληθεί»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η αγανάκτηση των πολιτών της Ανατολικής Πυλίας αλλά και όλων των χρηστών του δρόμου Τζάννε-Καλαμάκι έχει υπερβεί κάθε όριο, διότι, παρά τις διαβεβαιώσεις και της νέας περιφερειακής αρχής, δεν έχουν γίνει εργασίες ούτε σε ένα τετραγωνικό μέτρο του πολύπαθου αυτού δρόμου, εδώ και 5 μήνες.
Οι ευθύνες του κ. Τατούλη για την τραγική κατάσταση, να μην μπορεί να τελειώσει ένας δρόμος 7,5 χιλιομέτρων εδώ και 7 χρόνια, είναι τεράστιες και δεν παραγράφονται ούτε ξεχνιούνται.
Όμως, με δεδομένες τις ευθύνες του κ. Τατούλη, οι πολίτες της Ανατολικής Πυλίας απαιτούν από τη νέα περιφερειακή αρχή να διαχειριστεί την ομολογουμένως δύσκολη κατάσταση με ευθύνη, σύνεση και νομιμότητα φυσικά. Βασικά κριτήρια των αποφάσεων του κ. Νίκα θα πρέπει να είναι να η προστασία του Δημοσίου συμφέροντος και να τελειώσει επιτέλους ΤΩΡΑ η απομόνωση της Ανατολικής Πυλίας.
Απαιτούμε να βρει τρόπο ο κ. Περιφερειάρχης να τελειώσουν άμεσα και όχι μετά από 3 χρόνια τα τμήματα Α και Γ, δηλαδή τα τμήματα Τζάννε μέχρι ελαιοτριβείο Πεταλιδίου και έξοδο Πεταλιδίου μέχρι το Καλαμάκι. Και να μας δώσει το συνολικό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής όλου του έργου, διότι η συνέχιση αυτής της κατάστασης διαιωνίζει την απομόνωση της Ανατολικής Πυλίας και έχει τους σοβαρούς κινδύνους για τους χρήστες του
δρόμου αυτού.
Εμάς δεν μας ενδιαφέρει «ούτε ο Πετρής ούτε ο Χατζηπετρής». Εμείς θέλουμε να τελειώσουν ΤΩΡΑ τουλάχιστον τα δύο κομμάτια Α και Γ και να δοθεί δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση όλου του έργου.