Καλαμάτα: Η πρόταση του Δημάρχου για τις θέσεις των Προέδρων στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τους δημοτικούς συμβούλους που θα προτείνει για τη θέση των προέδρων στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος σήμερα Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022.

Ο κ. Βασιλόπουλος,  ο οποίος θα διατηρήσει την προεδρία της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, σε δηλώσεις του τόνισε πως «προχωράμε δυναμικά, η ομάδα μεγαλώνει και ενισχύεται. Έχοντας συγκεκριμένο σχέδιο και στόχους για την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων στο Δήμο Καλαμάτας» υπογραμμίζοντας ότι «ενώνοντας δυνάμεις δρομολογούμε τις εξελίξεις, υπηρετώντας την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας, δημιουργώντας τις συνθήκες για να πάμε την πόλη και το Δήμο μπροστά».

Ο Δήμαρχος ανέφερε πως η θητεία των προέδρων στα Νομικά Πρόσωπα όπως και των Αντιδημάρχων είναι έως το τέλος του έτους και στάθηκε στη αξιολόγηση που διαρκώς θα γίνεται προς όλους.

«Στο Δήμο έχουμε δρομολογήσει σειρά θεμάτων, μένει να ολοκληρωθεί η υλοποίησή τους και να αρχίσουν οι πολίτες, πέρα από τα ζητήματα καθημερινότητας και τα κοινωνικά μας θέματα να βλέπουν το έργο να αποτυπώνεται» σημείωσε ο κ. Βασιλόπουλος.

Ακολουθεί η πρόταση του Δημάρχου για τις θέσεις των προέδρων στα ΝΠ του Δήμου.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΚ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΡΙΣ: ΔΡΟΥΓΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΚ: ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΚΛΗΣ: ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ: ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ: ΜΠΑΡΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΡ. Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: ΚΛΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΡ. Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: ΔΟΥΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ: ΛΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ