Καλαμάτα: Μάγεψε το «Αηδόνι του Αυτοκράτορα» στο 2ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το «Αηδόνι του αυτοκράτορα» μάγεψε τους μικρούς συμμετέχοντες στο 2ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ που διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε.Φάρις.

Την Τετάρτη 28 Ιουλίου, στην πλατεία Ευκαλύπτων στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παιδικό υπαίθριο σινεμά, με τίτλο: «Το Αηδόνι του Αυτοκράτορα» από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας/Filmhouse. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 15 χρόνια προσφοράς των Κέντρων Στήριξης Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, που στηρίζουν ανελλιπώς ευάλωτες οικογένειες στην πόλη.

Η παράσταση βιντεοσκοπήθηκε στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ στις 3 Νοεμβρίου 2019 και παραχωρήθηκε στην πόλη μας στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής αποστολής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Το «Αηδόνι του Αυτοκράτορα» είναι ένα μαγευτικό παραμύθι στην πιο αγνή φόρμα του είδους, κατάλληλο για ηλικίες από 5 ετών και άνω.

Την ταινία προλόγισαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, η Αλέκα Κανελλοπούλου από τα Παιδικά Χωριά SOS και οι εκπρόσωποι της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας Αναστασία Λιόκουρα και Βασίλης Παπαευσταθίου.