Καλαμάτα: Με θέατρο σκιών συνεχίζεται το 2ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 και ώρα 21:00, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων (χώρος πατινάζ) στο πλαίσιο του 2ου Παιδικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ που διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. Φάρις, η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας και o Θίασος Σκιών Δημητρακόπουλου παρουσιάζουν την παράσταση: «Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΟΥ».

Υπόθεση έργου: Ο Γέρο Δημητράκης έχει σκεφτεί να παντρέψει την μονάκριβη κόρη του με τον Μπάρμπα Γιώργο, τον θείο του Καραγκιόζη. Όλοι οι ήρωες του θεάτρου Σκιών φτάνουν στο αρχοντικό της νύφης για να γιορτάσουν το γάμο τους. Την τελευταία στιγμή όμως η νεαρή Ευανθία αρνείται να παντρευτεί τον Μπάρμπα Γιώργο. Ο Χατζηαβάτης με τον Καραγκιόζη τότε σκαρφίζονται μια ξεκαρδιστική λύση για να μην χαλάσει ο γάμος. Η συνέχεια στον μπερντέ…

Μια παράσταση γεμάτη με τις περιπέτειες του Καραγκιόζη που προκαλούν γέλιο και χαρά από τους ταλαντούχους Κωνσταντίνο και Γεωργία Δημητρακοπούλου.

Θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

225493601 354644526254091 4524692016612461670 n

Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ  πραγματοποιούν τις εκδηλώσεις με τίτλο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021», ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

Για την  παρακολούθηση των εκδηλώσεων είναι υποχρεωτικά στο κοινό τα ακόλουθα:

-υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή  κατά την είσοδό του στο χώρο της εκδήλωσης

-Τήρηση απόστασης ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων – θεατών