Καλαματιανό Καρναβάλι: Πρόσκληση για νέο λογότυπο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το νέο λογότυπό του αναζητά το Καλαματιανό Καρναβάλι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, μέχρι την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019.

Πιο συγκεκριμένα, το 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι, στο οποίο επικεφαλής θα είναι ο Γιάννης Δούζης, Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις», αναζητεί το νέο μόνιμο λογότυπο του Καρναβαλιού της Καλαμάτας. Σκοπός της αναζήτησης αυτής είναι να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του Καλαματιανού Καρναβαλιού με ιδέες και προτάσεις.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν τον σχεδιασμό (logo σε υψηλή ανάλυση) και αναλυτική επεξήγηση για την ιδέα τους στο email: grafaris@otenet.gr μέχρι την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 24:00.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού επισημαίνει πως ο σχεδιασμός και οι προτάσεις είναι απαραίτητο να συνδέονται με στοιχεία της Καλαμάτας. Η επιλογή του δημιουργικού θα γίνει από την Οργανωτική Επιτροπή και τους Καλλιτεχνικούς Διευθυντές της ΚΕ «Φάρις», τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και θα ανακοινωθεί με συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση του δημιουργού, καθώς και της ιδέας του, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στα γραφεία της ΚΕ «Φάρις».
Σημειώνεται ότι το όνομα του δημιουργού θα αναγράφεται σε όλο το έντυπο υλικό, που θα αφορά στο θεσμό του Καλαματιανού Καρναβαλιού.


Πηγή: https://www.kalamata.gr/