Κοπή πίτας Συλλόγου των Απανταχού Νησιωτών “ΠΑΜΙΣΟΣ”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μαζί με πολλούς και εκλεκτούς φίλους και συμπατριώτες, έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος των Απανταχού Νησιωτών “ΠΑΜΙΣΟΣ”, στον ζεστό και φιλικό χώρο του Gazarte, την Κυριακή 21.1.2018.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, παρουσίασε τον απολογισμό και τα σημαντικά γεγονότα του 2017, που αφορούν τον Σύλλογο, τους συμπατριώτες και την γενέτειρα και ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός των επόμενων δράσεων για το 2018

Ακολούθως ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης στον χαιρετισμό του ανέλυσε διεξοδικά τους στόχους της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη του Δήμου Μεσσήνης, δίνοντας έμφαση στην ανάπλαση του Πάμισου, την ανάδειξη του ιστορικού κέντρου, την δημιουργία οργανωμένου πολυχώρου στην έκταση του Σιδηροδρομικού, καθώς και άλλα έργα που βελτιώνουν την εικόνα της πόλης και την ζωή των κατοίκων.

Παραβρέθηκαν, ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Στέφανος Ληναίος, ο ζωγράφος-χαράκτης Τάκης Κατσουλίδης, ο πρόεδρος της Λυρικής Σκηνής Σάκης Θεοδωρόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του κράτους Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο τραγουδιστής Γιάννης Θωμόπουλος, η π.βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Αθανασόπουλος και Γιώργος Δαβίλας και από την γενέτειρα ο Γιώργος Ντούλης πρόεδρος του ποδοσφαιρικού ΠΑΜΙΣΟΥ της γενέτειρας, ο Νίκος Ρούτσης, ο Αρτέμης Φανός και η Σοφία Γιάνναρη.

Επίσης από τον Σύλλογο Γαρζενικιωτών η Γιώτα Γιαννακοπούλου.

Χαιρετισμό έστειλε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Χορηγοί της πίτας ήταν οι Αδελφοί Σουρίλα (Πετρούπολη και Λόφος Αξιωματικών) στην μνήμη του αποθανόντος πατέρα τους και του δώρου της πίτας ο Βασ. Κωνσταντόπουλος (Λέκκα 25-Αθήνα).