Κουκούμης προς Παπαθεοδοσίου: ή πολύ αφελής είστε ή πολύ πονηρός!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση όπως ήταν αναμενόμενο σύμφωνα με το ρεπορτάζ έδωσε ο Κουκούμης Σαράντος στον Βασίλη Παπαθεοδοσίου, μετά το σχόλιο του τελευταίου με σημείο αναφοράς την πρόσφατη δήλωση του Σαράντου Κουκούμη σχετικά με την υποβάθμιση υποκαταστημάτων της ΕΤΕ σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους.

Η απάντηση του εκπροσώπου της λαικής συσπείρωσης στο Δήμο Τριφυλίας περιλαμβάνει τα εξής:

Κύριε Παπαθεοδοσίου,

Αν πιστεύετε πραγματικά – μετά κι από όσα διαβάσατε στην μακροσκελή, όπως γράφετε, επιστολή μου – ότι το Υποκατάστημα της ΕΤΕ Φιλιατρών υποβαθμίζεται επειδή εγώ δεν ψήφισα στο Δημοτικό Συμβούλιο να κατατεθούν τα αποθεματικά του Δήμου σ’ αυτήν την Τράπεζα, ή πολύ αφελής είστε ή πολύ πονηρός! Κι επειδή η πρώτη ιδιότητα δεν ταιριάζει σε μορφωμένους ανθρώπους καταλήγω ότι ισχύει το δεύτερο.

Καταρχήν πρέπει να εξηγήσετε πως η δικιά μου ψήφος μπορεί να διαμορφώσει την απόφαση της πλειοψηφίας της δημοτικής παράταξης στην οποία ανήκετε. Δεν μου κάνατε αυτή τη χάρη ούτε μία φορά σε όσες προτάσεις κι αν κατέθεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεύτερον, γιατί δεν μπορέσατε μέχρι σήμερα, με δικές σας Κυβερνήσεις και Δημοτικές Αρχές που υπηρετείτε μέχρι και σήμερα, να αποτρέψετε το «λουκέτο» ή την υποβάθμιση άλλων Υπηρεσιών (Εφορία, Αστυνομικά Τμήματα, Κέντρα Υγείας κ.λπ.);

Και τρίτον, τι θα γινόταν τώρα που τα αποθεματικά του Δήμου θα κατατεθούν, με εντολή της Κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδος; Και για την υποβάθμιση του Υποκαταστήματος της ΕΤΕ Γαργαλιάνων τι θα προτείνατε;
Καταλαβαίνω, ότι στην προσπάθειά σας να υπερασπιστείτε ένα σύστημα το οποίο σαπίζει κι έχει όλες αυτές τις παρενέργειες, πρέπει να αποκρύψετε τους πραγματικούς ενόχους και να στοχοποιήσετε τα θύματα αποπροσανατολίζοντας το λαό.

Αντί επιλόγου θα έβαζα τον τίτλο του βιβλίου του Νίκου Μπογιόπουλου «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε», το οποίο σας συστήνω να το διαβάσετε.

ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ Σαράντος
Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τριφυλίας
με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»