Κυπαρισσιώτικη διάκριση στην Αλβανία στο Τάε κβον ντο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2η θέση στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα G1 στην Αλβανία η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ Κυπαρισσίας.
Με το δεξί ξεκίνησε η νέα αγωνιστική σεζόν για την ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης του ΑΣ Ταε κβον ντο Κυπαρισσιας Γιακουμοπούλου Άννα η οποία κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα G1 που έγινε στην Αλβανία 21&22/09/2019 στην ολυμπιακή κατηγορία των -49 κιλά γυναικών, έπειτα από 4 πολύ δυνατούς αγώνες, δείχνοντας έτσι το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται.
ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ : Η διάκριση αυτή για εμένα είναι εξίσου σημαντική όπως κάθε άλλη διάκριση γιατί όχι μόνο είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και μιας δύσκολης προετοιμασίας που έβγαλα το καλοκαίρι με τον προπονητή μου Αλεξόπουλο Παναγιώτη ο οποίος έχω ξανά  πει ότι με καθοδηγεί σε κάθε μου κίνηση και είμαστε μαζί στις αποτυχίες αλλά και στις επιτυχίες, αλλά με γεμίζει και με δύναμη ώστε να κυνηγήσω τους στόχους μου, δείχνοντας μου ότι είμαι στον σωστό δρόμο. Η καλοκαιρινή προετοιμασία για εμένα ήταν μια πολύ δυνατή, επίπονη και απαιτητική περίοδος ώστε να μπορέσω να πρωτοστατήσω σε τέτοιου υψηλού επιπέδου πρωταθλήματα, και με χαροποιεί που μπόρεσα να ανταπεξέλθω σε όλο αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σίγουρα η χρόνια δεν έκλεισε ακόμα, έτσι κυνηγάω και άλλες τέτοιες διακρίσεις σε διεθνή πρωταθλήματα ώστε να συγκεντρώσω αρκετούς βαθμούς και να ανέβω σε υψηλότερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : η επιτυχία αυτή σίγουρα αποτελεί προϊόν σκληρής και συστηματικής δουλειάς, αλλά και υπομονής και επιμονής από την μεριά της Άννας, ώστε να μην χάνει τον στόχο της, αλλά συνεχώς να θέλει να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερη, ώστε να πρωτοστατεί σε τέτοιου υψηλού επιπέδου διοργανώσεις, σίγουρα ο στόχος μας είναι για αυτή την χρόνια η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών ώστε να ανέβουμε ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη. Πιστεύω ότι αυτήν την στιγμή η Άννα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, για αυτό στοχεύουμε σε μεγαλύτερες επιτυχίες. Σίγουρα το μέλλον της ανήκει !!!