Μελοποιημένη ποίηση στη Κυπαρισσία και βράβευση του παραολυμπιονίκη Θ. Αλεξά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με εορταστική εκδήλωση του Δήμου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία ολοκληρώθηκε η εορταστική περίοδος στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος , με βραβεύσεις Τριφύλιων που διακρίθηκαν αλλά κυρίως με την όμορφη συναυλία της φημισμένης παιδικής χορωδίας Rosarte.

Η φημισμένη διεθνώς Χορωδία Rosarte ουσιαστικά τίμησε την πόλη της Κυπαρισσίας και τον Δήμο παρουσιάζοντας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης σε παγκόσμια πρώτη “Το ποταμάκι ” του Ζαχαρία Παπαντωνίου σε μια εξαιρετική νέα διασκευή.  Η χορωδία χειροκροτήθηκε από το κοινό παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας και αιρετών που ήταν παρόντες, καθώς πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά μελοποιημένης ποίησης που γοήτευσε το κοινό.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ 

Ο Δήμος Τριφυλίας τίμησε στην εορταστική εκδήλωση τον παραολυμπιονίκη κ Θεόδωρο Αλεξά από τα Φιλιατρά. Ο παραολυμπιονίκης αγωνίζεται στέλνοντας μήνυμα ζωής τα τελευταία χρόνια σε διεθνείς διοργανώσεις ενώ να θυμίσουμε ότι τον Θεόδωρο Αλεξά έχει ήδη τιμήσει η πόλη καταγωγής του από Συλλόγους της περιοχής..

Σκοπός της εκδήλωσης δεν ήταν μόνο να τιμηθεί ο Φιλιατρινός Παραολυμπιονίκης, αλλά κυρίως να εμπεδώσουν μικροί και μεγάλοι το μήνυμα ζωής, ότι ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια όσο δύσκολο και αν είναι και μόνο με την δύναμη και την θέληση της ψυχής μας μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια.
ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ