Μπέζος: Στόχος μας η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 25/1/2018 στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας (πρώην ΠΕΔΥ) ο επιστημονικά και διοικητικά υπεύθυνος Δ/ντής ιατρός κ.Παναγιώτης Κατσαφάδος και ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος με στενούς συνεργάτες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Στόχος της συνάντησης ήταν η καταγραφή των βασικών αναγκών της μονάδας σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και η ωρίμανση αντίστοιχης πρότασης ώστε να υποβληθεί άμεσα σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Στις καταγεγραμμένες ανάγκες ξεχώρισαν η προμήθεια ενός ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος, ενός ψηφιοποιητή, ενός υπερήχου γενικής χρήσης, ενός υπερήχου καρδιολογικής χρήσεως, ενός καρδιογράφου και τριών οδοντιατρικών εδρών.

Τα στελέχη του Νοσοκομείου Καλαμάτας το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν στη σύνταξη της σχετικής πρότασης.

Ύστερα από τη σημερινή συνάντηση ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

« Έχουμε χρέος να συνεργαζόμαστε στενά με τους φορείς της Α’θμιας Φροντίδας Υγείας διότι κοινός μας στόχος είναι η υψηλότερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Γι’αυτό επισκεφθήκαμε σήμερα το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας ώστε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην καλύτερη λειτουργία του. Στόχος μας να προχωρήσουμε από κοινού ώστε η μονάδα να αναβαθμιστεί ιατροτεχνολογικά. 

Ο ρόλος που μπορεί να παίξει η συγκεκριμένη δομή στα υγειονομικά πράγματα της Καλαμάτας είναι καθοριστικός. Σε αυτή τη κατεύθυνση θα εργαστούμε το επόμενο διάστημα ώστε αξιοποιώντας κοινοτικούς πόρους το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας να εφοδιαστεί με σύγχρονο και απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

 

Προχωράμε λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»