Νέα ξενοδοχειακή μονάδα στους Χράνους Μεσσηνίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μία νέα ξενοδοχειακή μονάδα που δίνει αναπτυξιακή προοπτική στον τομέα του τουρισμού στον Δήμο Μεσσήνης, το «White Donkey Hotel», ιδιοκτησίας του σλοβάκου επιχειρηματία Boris Gula, εγκαινιάστηκε σήμερα στους Χράνους.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν από κοινού η Πρέσβειρα της Σλοβακικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Iveta Hricova, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Boris Gula και ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε την Σλοβακική Δημοκρατία για την ενθάρρυνση σλοβάκων επιχειρηματιών να επενδύσουν στον τουριστικό τομέα στη χώρα μας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εν λόγω ξενοδοχειακή μονάδα είναι η πρώτη σλοβακική επένδυση στην Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού και της ξενοδοχειακής υποδομής από σλοβάκο επιχειρηματία. Ο κ. Αθανασόπουλος ευχαρίστησε επίσης τον Boris Gula για την επιλογή του να επενδύσει στον τόπο μας διαβεβαιώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή στοχεύει στη διαμόρφωση φιλικού περιβάλλοντος για επενδύσεις στον ποιοτικό τουρισμό, οι οποίες αυξάνουν την επισκεψιμότητα και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: κρεβατοκάμαρα και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σπίτι, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης ο επίτιμος πρόξενος της Σλοβακικής Δημοκρατίας στην Πάτρα Φαίδων Κουνινιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης Νίκος Φύκιρης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρης Καραλής, κ.ά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες