Νίκος Πατσαρίνος: Κοιτάμε μπροστά, ο αγώνας συνεχίζεται!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου ήταν μια δύσκολη κι  όμορφη  μάχη. Οι πολίτες επέλεξαν και η επιλογή τους είναι σεβαστή. Η Νέα Δημοκρατία σχημάτισε ήδη μια νέα Κυβέρνηση, κι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στην Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε το σημαντικό ποσοστό του 31,53%. Αποτέλεσμα μακριά από την συντριπτική ήττα που πολλοί προέβλεπαν και διάφοροι επιθυμούσαν. Διατηρήσαμε τις δυνάμεις μας, γεγονός που αποδεικνύει ότι μεγάλο μέρος του κόσμου εκτίμησε τον αγώνα μας και μας εμπιστεύτηκε ξανά. Καλούμαστε λοιπόν από τα νέα μας καθήκοντα να ασκήσουμε σοβαρή, υπεύθυνη αλλά και μαχητική αντιπολίτευση, υπερασπιζόμενοι το δημόσιο συμφέρον αυτής της χώρας, τα δικαιώματα των ανθρώπων της εργασίας, των αδύναμων.
Συνεχίζουμε πάντα με το κεφάλι ψηλά, περήφανοι για το έργο που καταφέραμε τα προηγούμενα 4,5 χρόνια. Παραλάβαμε μια χώρα σε χρεοκοπία, με άδεια ταμεία, και την παραδώσαμε με 37 δις στα ταμεία του κράτους, με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και με ανακτημένο το κύρος και την αξιοπιστία της σε διεθνές επίπεδο.
Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου, οι οποίοι με τίμησαν και προσωπικά με την ψήφο τους ή με στήριξαν ηθικά με τον καλό τους λόγο σε αυτόν τον ωραίο και συλλογικό αγώνα που δώσαμε μαζί με τους συνυποψηφίους μου, με συντρόφους και φίλους σε όλη τη Μεσσηνία. Έναν αγώνα καθαρό, έντιμο, κοιτάζοντας τους πολίτες στα μάτια.
Πιο έμπειροι πλέον κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε με ακόμη
μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα!
Ο αγώνας συνεχίζεται!
Νίκος Πατσαρίνος
Πολιτικός μηχανικός
Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019