Νύχτα Πανσελήνου στο Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Μουσείο Αρχιμήδη στην Αρχαία Ολυμπία & το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας στο Κατάκολο υμνούν και γιορτάζουν την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο!

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, το Μουσείο Αρχιμήδη στην Αρχαία Ολυμπία & το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας στο Κατάκολο, συνεχίζοντας την παράδοση γιορτάζουν την Πανσέληνο και παραμένουν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα!

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για μία ακόμα χρονιά την αυγουστιάτικη πανσέληνο και να ανακαλύψουν γνωστές αλλά και άγνωστες πτυχές της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας.

Υπό το φως του φεγγαριού οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τις εφευρέσεις του Αρχιμήδη, του Ήρωνα, του Κτησιβίου και άλλων σπουδαίων εφευρετών, θα παίξουν με τα παιχνίδια της αρχαιότητας και θα ακούσουν τους ήχους των αρχαιοελληνικών μουσικών οργάνων.

Επίσης, θα ξεναγηθούν στους χώρους των Μουσείων και θα λειτουργήσουν διαδραστικά εκθέματα από τις πιο εντυπωσιακές εφευρέσεις της αρχαιότητας!

– Ήμερομηνία: Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021

– Μουσείο Αρχιμήδη, Πραξιτέλη Κονδύλη 9, Αρχαία Ολυμπία, τηλ. (+30) 6931-831530, Ε: infokotsanas@gmail.com, www.kotsanas.com

– Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, Κατάκολο Ήλείας, (στην πατρική οικία του Ιωάννη Λάτση), τηλ (+30) 6931-831530.