Ξεκίνησε το σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Τριφυλία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με την παρουσία περισσότερων από 350 μαθητών από 2 σχολεία άνοιξε την αυλαία του από την Κυπαρισσία το Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.

Κερδισμένη ήταν αυτή την φορά η ομάδα του ΓΕΛ Φιλιατρών, αφού επικράτησε με σκορ 4-0 του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με μαγική ατμόσφαιρα στις κερκίδες.

Η ομάδα του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας που έχει κάνει μόνο 3 προπονήσεις προσπάθησε για το καλύτερο αλλά όταν σημειώθηκε το 0-1 από ένα φάουλ δεν κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Οι σκόρερ για το Λύκειο Φιλιατρών ήταν ο Παπαδήμος και από 1 γκολ σημείωσαν οι Λαμπρόπουλος, Κοροβίλας και ο Γιαννακόπουλος.

Μαθητές των δύο σχολείων παρακολούθησαν την αναμέτρηση, δίνοντας τον δικό τους παλμό από τις κερκίδες, ενώ πριν την έναρξη και οι 2 ομάδες φωτογραφήθηκαν μαζί δίνοντας τα χέρια.

Να σημειώσουμε ότι σε άλλο γήπεδο το ΓΕΛ Χώρας νίκησε το ΓΕΛ Γαργαλιάνων στην Χώρα με σκόρ 4-0 σύμφωνα με τον συνεργάτη μας Δ.Μ.

ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Βαλόφ Χρ., Καλογερόπουλος Σωτ., Κατρίτσης Αντ., Αντωνόπουλος Γιώργ., Μπουμπαγάτσογλου Φ., Τσιμπλής Κώστας, Αντωνόπουλος Γ., Κέλερης Γ., Καμινάρης Μάρ., Λέκα Αντριάνο, Καριότι Σ.

ΓΕΛ Φιλιατρών: Βασιλόπουλος Α., Μειντάνης Π., Οικονομόπουλος Ι., Μητρόπουλος Ι., Χρονόπουλος Π., Μειντάνης Δ., Παπαδήμος Αλ., Λαμπρόπουλος Χρ., Γιαννακόπουλος Φ., Κοροβήλας Α., Γώγος Σ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Αντωνόπουλος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ  ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 KYPARISSIANEWS.COM