Ξεκινούν σήμερα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 18 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, οι οποίοι εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Η εξέλιξη ικανοποιεί απόλυτα και τους δανειστές, οι οποίοι βρίσκονται Αθήνα για διαπραγματεύσεις, καθώς οι θεσμοί ζητούν επιτακτικά να βγουν άμεσα στο «σφυρί» περιουσιακά στοιχεία των οφειλετών.

Ένα διαμέρισμα 45 τετραγωνικών μέτρων στη Λάρισα, βγαίνει στο σφυρί για οφειλή μόλις 6.500 ευρώ, όπως καταγγέλλει η τοπική Πρωτοβουλία Πολιτών κατά των πλειστηριασμών! Τα μέλη της Πρωτοβουλίας προχωρούν αύριο σε κινητοποιήσεις, ενόψει και της έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

 Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

«Οι πλειστηριασμοί καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα στο ειρηνοδικείο Λάρισας, και τα πράγματα σκουραίνουν σταδιακά για όλους τους μικροϊδιοκτήτες που μεθοδικά υπερχρεώθηκαν και καταστράφηκαν για να μείνει η κυρίαρχη τάξη και οι χρεοκοπημένες ελίτ στο ευρώ. Ειδικότερα την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 θα βγουν στο σφυρί
Ένα διαμέρισμα,  δευτέρου ορόφου, που βρίσκεται στη Λάρισα και επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου αριθμός 57, το οποίο έχει καθαρή επιφάνεια 31,94 τ. μ., επιφάνεια κοινοχρήστων 10,26 τ. μ., μικτή επιφάνεια 42,20 τ. μ. Η κατάσχεση επεβλήθη για το ποσό των 6.552,50 Ευρώ.  H  άξια του διαμερίσματος 42.200,00€!!

Ένα χωράφι 5 στρέμματα με κατασκευές πους ήταν κάποτε έδρα ποτοποιείου.

Επιπλέον χθες μετά από πίεση της κυβέρνησης και των δανειστών -σε μια διαδικασία που σύμφωνα με καταγγελίες δεν τηρήθηκε η νομιμότητα και πολλά μέλη  παραιτήθηκαν-  δόθηκε το πράσινο φως από τους συμβολαιογράφους της Αθήνας για να ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Οι εντολές των δανειστών είναι για 800 πλειστηριασμούς τον μήνα και συνολικά 18.000 το έτος.

Μπροστά σε όλο αυτό δεν μπορούμε άπλα να κάτσουμε στο καναπέ μας άπραγοι. Ούτε αρμόζει να πληρώνει η κοινωνία μας, τα  βραβεία πολιτικού θράσους του Τσίπρα

Αυτή την εβδομάδα  μέλη της πρωτοβουλίας  θα  βρεθούν στις  11:00  στην Μ. Αλεξάνδρου στο ύψος της τράπεζας eurobank  όπου θα μοιράσουμε ενημερωτικό υλικό  για τη δράση μας σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας  και των πολιτών προς την κατεύθυνση της συμμετοχή όλων στο κίνημα.

Μπορούμε και πρέπει να γίνουμε χιλιάδες και να τους ταρακουνήσουμε.

Το απόγευμα  15:30-17:00 σύσσωμη η πρωτοβουλία,  θα είμαστε στο ειρηνοδικείο  στο πλευρό των ανθρώπων,  των οποίων,  η συντεχνία κυβέρνησης συμβολαιογράφων δανειστών  ρευστοποιεί την μικρή ιδιοκτησία τους για να την παραδώσει στις τράπεζες και σε ξένα χέρια.

Κάτω τα χέρια από την μικρή λαϊκή  περιουσία».